2021-07-14 08:20:55• hírek • közlemény

Pályázati lehetőségekről szóló előadással indítja el új rendezvénysorozatát a szatmári RMKT

A szatmárnémeti RMKT az újraalakulását követően bejelentette, hogy elindítja a ”Hol a pénz?” című rendezvénysorozatát, amely különböző gazdasági és egyéb témákat fog feldolgozni eseményenként. Az első előadás, a pályázati kiírásokra való tekintettel, a pályázati lehetőségekről fog szólni. 

Az EU támogat minden üzleti vállalkozást amelyben van egy kis kereskedelmi szellem és a vágy, hogy értéket teremtsen, hogy valami hasznosat és szépet valósítson meg, amellyel jobbá teheti környezetét.


Egy új uniós pénzügyi időszak, a 2021–2027-es ciklus kezdetén állunk. Ez abban különbözik az előzőektől, hogy megelőzi a helyreállítási keret, amelyet az Unió a koronavírus-járvány nyomán alapított, és amely plusztámogatásokat nyújt a pandémia által megtépázott gazdaságok újralendítésére. Románia a 6,8 milliárd eurós új, 2021 és 2027 között elkölthető vidékfejlesztési alapból 2,15 milliárd eurót írhat ki pályáztatásra a következő két évben, vagyis 2021-ben és 2022-ben. 


A következő időszakban aktuális kiírások lesznek a:

  • 4.1-es intézkedésnél (a gazdaságok korszerűsítése), 
  • 4.1a intézkedésnél (gyümölcsösök létesítésének támogatása), 
  • a kis és a családi gazdaságok támogatásánál (6.3-as intézkedés), 
  • a fiatalok vidéken történő megtelepedésének támogatásánál (6.1-es intézkedés), valamint a vidéki szolgáltatások létrehozásának, illetve fejlesztésének támogatásánál (6.2-es és 6.4-es intézkedés). 

Amennyiben Önt és vállalkozását érdeklik az európai uniós támogatások elnyerésének lehetőségei, vagy személyre szabott tanácsadásra van szüksége, ha konkrét információk, határidők érdeklik - mindez mellébeszélés nélkül, akkor az előadáson a helye! Előadó: Fekete Gabriela - pályázati szakértő


Az előadás július 20-án, kedden lesz – 18:00 órai kezdettel, az szatmárnémeti Iparos Otthonban! A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ezt ide kattintva teheti meg. Az előadás Facebook-eseménye ide klikkelve érhető el.


Az előadást követően egy borkóstólóra kerül sor, ahol közösen fogják megünnepelni az RMKT újraalakulását, amelyre minden kedves résztvevőt szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: